Söndag, blåst, regn och rusk. Ett utmärkt tillfälle att hålla sig inne och spela. Inte har väl du något särskilt för dig vid 18-tiden ikväll. Inte? Vad bra. Häng med när jag och Kevin Reyes streamar Modern Warfare 2019 på ATSG:s Youtubekanal från klockan 18.00!

Det pågår för närvarande en öppen beta för Modern Warfare 2019 som alla som äger en Playstation och har Playstation Plus kan ta del av. Så om du vill vara med och spela är det bara att hoppa in i storen och ladda ner spelet. Nicknamet på PSN är Tobbeh94. Om du inte vill spela utan bara titta så kan du göra det på länken nedan!

2 kommentarer »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s